Sep
26
mar
Expoziție „Cucuteni” Iași (26 sept. – 17 dec. 2017) @ Palatul Culturii din Iași - Complexul Muzeal Național „Moldova"
Sep 26@5:00 pm – Dec 17@4:30 pm
Expoziție „Cucuteni” Iași (26 sept. - 17 dec. 2017) @ Palatul Culturii din Iași - Complexul Muzeal Național „Moldova" | Iasi | Romania

26 septembrie 2017 – 17 decembrie 2017
Palatul Culturii
10.00 – 17.00 (ora 16.30, ultimul bilet)
Deschis: marți – duminică
Închis: luni

Expoziție dedicată civilizației Cucuteni, organizată sub egida Ministerului Culturii și Identității Naționale, de către Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul Etnografic al Moldovei – în parteneriat cu Academia Română, Filiala Iași – Institutul de Arheologie Iași; Muzeul Județean Botoșani; Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – Facultatea de Istorie; Liceul Teoretic „Ion Neculce” Târgu Frumos.

Detalii: http://palatulculturii.ro/expozitii-si-evenimente/expoziia-cucuteni-o-incursiune-n-universul-unei-mari-civilizaii-preistorice-133

Dec
17
Dum
In dar ati primit, in dar sa dati @ Fundatia Bucuria Vietii Iasi
Dec 17@1:00 pm – 10:00 pm
In dar ati primit, in dar sa dati @ Fundatia Bucuria Vietii  Iasi | Iasi | Romania

Campanie donatii cadouri de Craciun pentru copii defavorizati

Dragi prieteni ai Bucuriei Vietii,

Suntem fericiti sa onoram numele acestei fundatii prin organizarea unui eveniment caritabil, pentru copii defavorizati din clasele 1 – 8, care va avea loc la sediul fundatiei, duminica 17 decembrie, ora 13. In acest cadru va invitam sa impartasim impreuna magia si sacralitatea unui minunat concert de colinde si bucuria de a darui din preaplinul inimii. In acest scop, va asteptam pe toti cei care simtiti sa bucurati inima acestor micuti, sa aduceti la sediul fundatiei, unul sau mai multe din urmatoarele articole: un joc sau o jucarie, o carte sau un caiet, carioci sau creioane si pixuri, dulciuri neperisabile, si ca obiecte de imbracaminte doar: fular, caciulita, manusi.

Colectarea acestor donatii se va face la sediul fundatiei, pe parcursul a 4 saptamani, incepand de sambata 18 noiembrie.

Va asteptam cu drag!

Informatii suplimentare la telefon 0770705116